Werkwijze

This is how we roll
#1.

Onderzoek

Het begint met vragen en luisteren. Ik nodig je uit om je ideeën, behoeften en wensen op tafel te leggen. Wie ben je, waar sta je voor, wie wil je bereiken en wat is je doel?
#2.

Strategie

We ontwikkelen concrete doelstellingen en ik achterhaal wat de doelgroep motiveert om in actie te komen. Zo wordt duidelijk hoe het doel wordt bereikt en op welke manier dit wordt gerealiseerd.
#3.

Ontwikkelen

De goedgekeurde strategie wordt gerealiseerd. Ik maak gebruik van wat we geleerd hebben als bouwstenen en inspiratie, om het creatieve proces in te vullen zodat ik maak wat je echt nodig hebt.
#4.

Inzetten

Na zorgvuldige beoordelingen en tests, is het tijd om het product te lanceren! Het product, gebouwd rond uw specifieke doelstelling en visie, wordt nu actief ingezet!
#5.

Evalueren

Hoe reageert de doelgroep? Met behulp van de gemeten gegevens, vergelijk ik de resultaten met de doelstellingen. Hoe wordt er gepresteerd met het oog op de doelstelling?
#6.

Optimalisatie

Na het evalueren van de resultaten, weten we of alles loopt zoals gewenst. Het product is zo aangepast dat jij er zorgeloos verder mee kan werken. Jij bent de baas van het product!
#7.

Cheers!

Yes! Waar is de taart? Het doel is gehaald, het product staat. Het is tijd om elkaar te feliciteren! Vertel er over en laat het product zien aan iedereen die wil. Dat is tenminste wat ik doe :)
#8.

Repeat

En nu? Het is altijd goed om met een kritische blik te kijken. Welke uitdagingen zijn er nog voor jou? Welke kant wil je op? Wat wordt je nieuwe doel? Laten we samen verder inspireren en creëren!