Stijlburospot

Logo + visitekaartje

Een logo ontwerpen voor iemand die een vak uitoefent waar je jaloers op kan zijn. Constant bezig zijn met sfeer, styling en nieuwe trends. Precies, een interieur ontwerper. Als ik geen grafisch vormgever kon zijn, dan wist ik het wel! 

 

Getty van der Weij van Stijlburospot heeft al jaren haar eigen bedrijf. Zoals ook Getty goed weet, zegt de uitstraling van je onderneming veel over hoe je zelf werkt. Het is belangrijk dat je huisstijl uitstraalt waar je voor staat, om zo de juiste doelgroep aan te spreken. Na al jaren dezelfde website te hebben, vond Getty het tijd voor een nieuwe frisse look. Een die past bij de trends van nu. En vooral een die past bij Stijlburospot. 

 

Ik ben begonnen met het ontwerp van het logo. Een minimalistisch beeld waarbij de naam net buiten de lijnen springt. Op deze manier wordt het 'out of the box' denken binnenin een ruimte verbeeld. Door het strakke maar krachtige lettertype, wordt de stijl van Stijlburospot goed naar voren gebracht. Omdat Getty natuurlijk meerdere stijlen kan verwezelijken in het interieur, is het goed dat er gebruik wordt gemaakt van een rustige stijl die bij veel andere stijlen past. Zo blijf je de hele doelgroep aanspreken. 

 

Nog eventjes geduld en dan kun je ook de nieuwe website bekijken!