Slim Energiebesparen NU

Logo & website

Het ontwerpen van een logo en een responsive website voor een bedrijf dat zich richt op energiebesparing. Yes! Zonder twijfel hoort hier een modern logo bij met een (aan)sprekend webdesign. Geen standaard groen blaadje, maar wel de uitstraling van kracht en energie. 


Slim Energiebesparen NU (SEN) brengt door maatwerkadvies de huidige situatie qua energieverbruik van je woning of gebouw in kaart en komt met mogelijkheden om deze te verbeteren. SEN stelt een EPA (energieprestatieadvies) voor je op en voorziet je van een uitgebreid plan om de enerigesparing te realiseren. Door de samenwerking met meerdere bedrijven binnen SEN, hebben ze zich neergezet als informatiebron en aanspreekpunt op alle vlakken wat betreft energiezuinig wonen. De partijen zetten zich hier gezamenlijk voor in, waardoor SEN alle kennis en de expertise bezit die de klant zich wenst.


Via mijn freelance werk voor We Are Designerz, heb ik deze toffe opdracht voor het ontwerpen van het logo en de website gekregen. Het duurde niet lang voordat ik een idee had voor de vormgeving. De samenwerking binnen SEN, is wat het bedrijf sterk en uniek maakt. De kennis die wordt gedeeld en loopt in elkaar over. Dit heb ik uitgebeeld in het logo door gebruik te maken van verloop in kleur en de doorlopende vorm. De specialisatie in eneriezuinigheid is terug te zien in de abstracte vorm van een spaarlamp. Door de beweging die het laat zien, zie je kracht en energie die past bij SEN. 


Natuurlijk is een website een must voor (nieuwe) bedrijven. Vanzelfsprekend is dit een responsive website. Dit betekend dat de website meeschaalt met de grootte van het scherm waar de website op bekeken wordt, waardoor de website altijd goed in beeld staat. En dus ook goed leesbaar is. De stijl van het logo is uiteraard doorgevoerd in de website, waardoor het goed bij elkaar aansluit. Benieuwd hoe het er live uitziet? Neem een kijkje op www.slimenergiebesparennu.nl