ScivA Networks

Responsive website

"En wat doe je dan zoal met je bedrijf?" Was een van de vele vragen van Peter van ScivA Networks. Erg geïnteresseerd in Original Sense, omdat hij misschien nog wel een leuke opdracht voor me wist. Even later biechtte hij op dat het ging om een webontwerp voor hun eigen bedrijf. Geweldig natuurlijk! Dus samen met collega Erik (We Are Designerz), zijn we gelijk aan de slag gegaan!

 

ScivA Networks is gespecialiseerd in mobiele en vaste telefonie-oplossingen voor bedrijven. Helderheid is hierbij het belangrijkst, dus hebben we dit terug laten komen in de website. Door een modern, strak vormgegeven website te ontwikkelen, past het precies bij waar ScivA Networks voor staat. En natuurlijk is ook juist deze website op je mobiel goed te bekijken. 

We zijn erg trots op het resultaat. Het leukste compliment wat je kunt krijgen na het ontwikkelen van zo'n concept is natuurlijk een nieuwe opdracht van dezelfde partij! Dit is inmiddels een feit! Voor het moederbedrijf van ScivA Networks, Avics, leverden we deze week ook een prachtige website op. Deze is volledig in dezelfde stijl maar met veel nieuwe functies toegepast op de werkwijze en doelgroep van Avics.

 

Zelf kijken? Check de site hier!