Save the date

Marloes Hugen & Reinhard Tjoelker

Trouwen is al iets heel moois op zich. Maar wat het nog net even specialer maakt voor mij, is als ik de eer krijg een ontwerp te maken voor een kaart!

 

Ik ken Marloes en Reinhard al een tijdje. Toen ik hoorde dat ze gingen trouwen verscheen er natuurlijk een grote glimlach op mijn gezicht. In de jaren dat we elkaar kennen heb ik natuurlijk hier en daar wel een woordje laten vallen over Original Sense. Dus toen ik gevraagd werd voor het ontwerpen van het Save the Date kaartje, vond ik dat super! Nu is het zo dat Marloes en Reinhard ook nog eens de perfecte klanten zijn. Absolute vrijheid en openstaand voor allerlei ideëen. Van formaat tot kleurgebruik. Heerlijk om op deze manier te kunnen werken! 

 

Het Save the Date kaartje is iets wat steeds populairder wordt in Nederland. Het is een kaart die je zo'n vier tot acht maanden voor je bruiloft verstuurd naar de gasten. Het gaat dus vooraf aan de trouwkaart zelf en zo weet je zeker dat al je gasten in ieder geval op tijd vrij kunnen regelen/houden voor je trouwdag! Ongeveer zes weken na het versturen van de Save the Date kaarten, wordt de officiele uitnodiging verstuurd.

 

Later volgde nog een ontwerp voor de trouwkaart zelf. Deze kun je hier bekijken.