Inhuis Keukens

Responsive website

Een goed doordacht concept zoals dat van Inhuis Keukens, vraagt om ruimte voor een duidelijke uitleg. Na het ontwerpen van de huisstijl, was de realisatie van een website dan ook een logische stap. Op deze manier kan de doelgroep alles rustig bekijken en doorlezen, en krijgt het een beter beeld van wat ze precies doen.

 

Er hangen vele voordelen aan de werkwijze van het bedrijf. Op de homepagina van de website staat dit dan ook al duidelijk aangegeven. Je krijgt bij alle punten van de voordelen en de werkwijze, een mogelijkheid erop te klikken, zodat je er meer over kan lezen. Daarnaast komt op de homepagina het meest recente project in beeld. Het is namelijk belangrijk dat je de goede resultaten bij de klanten van Inhuis Keukens ook echt zelf kan zien. Een van de grote voordelen van Inhuis Keukens, is dat ze geen showroom hebben en daarom bij jou langskomen. Om hier extra aandacht op te vestigen, komt dit op een opvallende manier op de website terug.

 

Omdat het persoonlijke contact erg belangrijk is bij het bedrijf, stellen Wijnand en Alex zich graag even voor. Zo weet je gelijk met wie je te maken hebt. Dankzij de top service van Inhuis Keukens mag je, naast het bellen en mailen, ook een berichtje sturen via WhatsApp. Er zijn nog maar weinig bedrijven die WhatsApp op deze manier bewust inzetten. En dat terwijl het contact leggen/houden dan nog zoveel makkelijker wordt gemaakt! Het spreekt dan ook voor zich dat dit goed op de website is terug te zien.

 

Natuurlijk staat er nog veel meer online! Ben je nieuwsgierig? Bekijk de website dan hier.