Inhuis Keukens

Logo + drukwerk

Een nieuw bedrijf betekent een nieuwe huisstijl. En wel een waarbij de persoonlijke aanpak voorop staat. Inhuis Keukens heeft namelijk geen showroom, maar gaat bij de mensen thuis langs. Zo kunnen ze een levensecht 3D ontwerp maken en nemen ze gelijk fronten, grepen, bladen en zelfs complete kastjes mee zodat je ze ook in het echt kunt ervaren. Daarnaast kun je zelfs met ze WhatsAppen. 

 

In het beeldmerk van het logo kun je drie verschillende vormen zien. Namelijk een huisje, een plaatsaanwijzer en een potlood. Daarnaast wordt het verloop van de werkwijze in beeld vertaald in het verloop van de kleuren en de meedraaiende vlakken. Met daarbij een strak maar vriendelijk lettertype en een handgeschreven uitstraling bij de slogan, oogt het geheel vriendelijk en toegankelijk. 

 

Dankzij de ervaring die Alex en Wijnand van Dobbenburgh hebben, weten ze precies welke sterke punten en welke valkuilen er in de branche zijn. En omdat ze alleen het beste willen aanbieden, op een manier die niet duurder is dan nodig, is de samenwerking van Alex en Wijnand een top combinatie. Om dit goed naar voren te brengen, staat op de achterkant van het briefpapier een overzicht van de voordelen van Inhuis Keukens. 

 

Nog even en dan staat ook de website online. Houd het in de gaten!