De Kattenkliniek Groningen

Responsive website

Zoals beloofd staat nu ook de website van De Kattenkliniek van Groningen online! Met de foto's verzorgd door Erik Jaap Dijk van Zero Fotografie, is het een mooi geheel geworden. Een persoonlijke website, die je een kijkje achter de schermen geeft en duidelijk de eigen, vriendelijke stijl van de Kattenkliniek weergeeft. 

 

Natuurlijk is alle 'standaard' informatie makkelijk te vinden op de website. Maar daarnaast is het ook mogelijk je in te schrijven en een afspraak aan te vragen. Ook wordt de kennis van het hele Kattenkliniek team gedeeld. Zo is er informatie te vinden over hoe je omgaat met het eerste bezoek en is er ook een prikbord gedeelte waar steeds meer artikelen bij komen. Zo gaat het over het gebruik van de kattenbak en een blaasontsteking bij katten. Heb je zelf een vraag, dan kun je die natuurlijk altijd naar ze mailen.

Bij De Kattenkliniek is het belangrijk dat wanneer er een spoedgeval is, je gelijk een telefoonnummer ziet en/of te weten krijgt wat je moet doen in geval van spoed. Daarom staat er bovenin de website altijd naar welk nummer je moet bellen en krijg je via de spoedknop gelijk de contactpagina te zien met alle informatie die je op dat moment nodig hebt.

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier onder hoe de website eruitziet, of neem zelf een kijkje op kattenkliniekgroningen.nl