De Kattenkliniek Groningen

Logo + drukwerk

Ontwerpen voor De Kattenkliniek van Groningen. Voor mij simpel gezegd een droomklant. Beginnen met ontwerpen op een blanco papier en met volledige creatieve vrijheid. Beter kan haast niet!

 

Met de jarenlange ervaring die Astrid Rutsen als dierenarts heeft opgedaan, heeft ze besloten haar eigen kattenkliniek te openen! De eerste kattenkliniek van het Noorden, waar wat betreft de dieren ook alleen katten binnen mogen. Een stressvrije plek speciaal voor de gezondheid van katten.

 

Het is natuurlijk belangrijk dat je aan de hand van het logo een goed beeld krijgt, van wat het bedrijf doet. Niet een super grote verrassing dus, dat ik heb gewerkt de vorm van een kat. Omdat ik voor de uitstraling op zoek was naar een strakke en moderne, maar lieve uitstraling, heb ik de staart van de kat laten overlopen in de vorm van een hart. Zo zie je gelijk de liefde van het team voor de katten, weergeven in beeld. Door daar een rustige groene kleur aan toe te voegen, krijgt het een frisse en professionele uitstraling.

 

In de rest van de huisstijl heb ik voornamelijk gewerkt met iconen. Op deze manier wordt op een speelse manier extra informatie gegeven. Ook een foto van Astrid Rutsen haar eigen kitten, Siep, mocht niet ontbreken. Dit lieve koppie zie je dan ook vaak terugkomen. 

 

Ondertussen is de website van De Kattenkliniek van Groningen ook online. Bekijk hem hier!