Ad-mini

Restyle logo + ontwerp visitekaartje en website

Administratie. Een onderwerp dat door veel mensen niet als iets leuk wordt gezien. Gelukkig zijn er ook mensen die daar heel anders over denken! Die hebben we nodig. En Ans Akkerman is daar één van. 

 

Bij de eerste brainstorm kwam Ans al met een voorstel van haar logo. Ad-mini zou het bureau gaan heten. Een administratiebureau dat echt alle zorg uit handen neemt op zowel het zakelijke als particuliere vlak, van hulp voor starters tot arbeidscontracten en van toeslagen tot belastingaangiften. Toen er samen met de naam, ook al snel een idee voor een logo naar voren werd geschoven, ging het ineens heel snel. Het was duidelijk dat er nog wat dingen veranderd moesten worden, maar het begin was al gemaakt. Een toegankelijke, duidelijke huisstijl die helderheid creëert was de vraag. Precies waar Ad-mini voor staat. Door te kiezen voor frisse en toch ook zakelijke kleuren in combinatie met veel witgebruik, kwam al snel een cleane, uitgesproken stijl naar boven. Een stijl die ook zo verder gebruikt kon worden voor het visitekaartje.

 

Aansluitend was er de vraag naar een bijpassende, responsive website. Met de vele diensten die Ad-mini levert, is het van belang een overzichtelijke website te ontwerpen. Alle diensten zijn apart te bekijken, waarbij over elk onderwerp extra informatie te lezen is. Op de website kun je kiezen uit drie bestaande pakketten in abonnementsvorm, of stel je zelf een pakket samen. Administratie is soms al lastig genoeg, dus help ik graag een handje om dit wat makkelijker te maken. 

 

Ben je benieuwd naar het flat design ontwerp voor Ad-mini? Of ben je stiekem nog op zoek naar een administrateur?

Neem snel een kijkje op www.ad-mini.nu